Sproščenost. Razigranost. Pomirjenost.

Pridruži se jogiPrelistaj blog o jogi

Za koga

Za tiste, ki si joge želite pa niste našli prave zase. Za tiste, ki si želite sprostitve, dihanja in zvijanja brez balasta. Zate, zame. Za velike, majhne, dolgolase, začetnike, fante, jutranje ljudi, pivce kave, lokostrelce, realiste in vse vmes.

Zakaj

Ker si vsi želimo in zaslužimo dobro. Kdaj ste si nazadnje vzeli nekaj trenutkov? Bili s seboj, se imeli radi, si namenili nekaj dobrih besed, malo optimizma in lepega? Ne veste? Zato joga; da vas spomni na življenje. Da vas spomni na vas.

Kako

Začenjamo lahkotno, z dihalnimi tehnikami umirjanja in osredotočanja. Osrednji del stopnjujemo do fizično (in psihično) zahtevnejših položajev, a še prijetnih. Končujemo lahkotno z ležečo meditacijo. In že zaradi zadnjega dela je vredno.

Kaj jogiji pravijo o jogi z mano

“Za jogo sem se odločila predvsem ker sem čutila potrebo, da se naučim umiriti. Moja pričakovanja so se uresničila, saj je Medejina meditacija ob zaključku ure joge kot balzam za človeško dušo. Poleg tega vidim tudi mnoge pozitivne posledice na telesu. Sem bolj prožna, manj zakrčena in zjutraj ni bolečin v sklepih. :-) Veselo jogiram doma skoraj vsak dan, a vseeno je ob petkih pri Medeji drugače, bolje!

Sabina B. K.

“Medeja je the best joga učiteljica ever!

Biljana G.

“Ura joge z Medejo je najboljše darilo ki si ga lahko podariš. Vsaj zame to drži kot pribito. Na uro joge pridem z veseljem, brez posebnih priprav, ne obremenjujem se in se ne sprašujem ali bom danes zmogla. Odkar hodim na jogo k Medeji sem ugotovila da je to tisto kar sem iskala vsa ta leta. Vadba je prilagodljiva sposobnostim posameznika, najboljši občutek pa je ko vidiš da iz dneva v dan napreduješ, tudi če ne delaš tega vsak dan. Medeja jogo vodi zelo vodljivo, navodila so jasna in za vsak korak točno veš kam vodi. Na koncu ko se ura zaključi in se umiriš začutiš koliko dobrega si naredil za svoje telo in glavo, predihaš se, se raztegneš in odideš življenju naproti. Če bi lahko le z eno besedo opisala Jogo ki jo vodi Medeja, bi bila ta beseda: čudovito! Hvala ti Medeja.”

Laura U.

“Med uro joge z Medejo popolnoma izklopim zunanji svet in se prepustim trenutku. Po uri sem spočita in umirjena. Priporočam!

Andreja M.P.

“Med jogo in po njej se mi misli umirijo, telo je lažje, bolj elastično, predihano. Po jogi boljše spim, velikokrat se mi povrne energija (fizična, v smislu, da lažje opravim vsakodnevne naloge in psihična; misli se zbistrijo, glava je lažja). Po operaciji hrbtenice jo to ena redkih vadb, ki mi ustreza.

Kristina G.

“Medeji se iskreno in srčno zahvaljujem za vse kar mi je dala v teh kratkih druženjih. Njena energija je res pomirjujoča in navdihujoča… v meni je za vedno pustila delček nečesa… Prepričana sem, da bo joga vsekakor postala del mojega vsakdana.

Katja T.

“Joga z Medejo je zame pomirjujoč četrtkov večer. Njena energija mi pomaga sprejeti vse slabo in vse dobro, jogo pa sem vključila v svoj vsakdan. Navdušena nad napredkom, se veselim novih srečanj. Hvala Medeja.

Sara K.

“S pomočjo Medeje sem odkrila najlepše darilo, ki si ga lahko podariš le sam sebi. Joga mi je pomagala, da v svoje življenje sedaj že vsakodnevno vnašam harmonijo in srečo. Je kot zdravilo za dušo in telo. Zelo sem hvaležna!

Larisa Ž.

“Odkar sem se potopila v jogo in se pridružila skupnim potovanjem z Medejo je zame življenje lahkotnejše. Joga, ki jo vodi Medeja mi daje dovolj prostora za izražanje, sprostitev in meditacijo. Neizmerno sem ti hvaležna, Medeja in vedno znova se veselim druženja.

Sara O.

“Začela sem na jogo hodit zato, da bi bila bolj gibčna pri plezanju, na koncu pa mi je tvoja joga prinesla iz drugih smeri spokojnost in umirjenost.”

Petra K.

"Že dolgo nisem s tako lahkoto vstala zjutraj iz postelje. Za to krivim jogo."

Anita Ž.

"Sredi vsakodnevnega stresa, hrupa in nikoli končanih skrbi so Medejine urice joge prava oaza miru, sprostitve in inspiracije. Vaje so prilagojene vsem sposobnostim, predvsem pa zelo strokovno vodene. Medejin pristop se ne osredotoča toliko na 'telovadbo' kolikor na občutke telesa, meditacijo in fokus navznoter. Priporočam vsakomur."

Marjan K.

"Po jogi se počutim odlično. Sproščeno, umirjeno, lahkotno... In tvoje vodenje je čudovito! Hvala ti!"

Tanja V.

"Že po uvodni uri z Medejo sem vedela, da bo tole nekaj zame. Sproščeno vzdušje, brez pritiskov, merjenja moči in tiranije najnovejših pajkic. Vadba za um in telo, za izzive in pomiritev, zase. Po skoraj dveh letih še vedno vsakič z ure odidem navdušena."

Eva Z. H.

"Joga z Medejo... Joga z Medejo je doživetje, je sprostitev duha in igra telesa. Čeprav sem bila skeptična, ker sama nisem športnik, daleč od tega, je nekaj najboljšega kar sem podarila svojemu telesu. Teh 75min zunanji svet ne obstaja, ne obstajajo problemi, obstaja samo zen. Priporočam Medejo in njeno joga terapijo."

Tjaša G. 

"Joga in plezanje gre eno z drugim, vendar za jogo nisem nikoli našel časa. Po plezalni poškodbi sem z jogo pri Medeji našel sproščenost in notranji mir ter nove sposobnosti, ki jih bom uporabil tako pri plezanju kot v življenju. Medeja, hvala za super vodenje!"

Jani F.

"Odlična vadba z odlično mentorico. Vsekakor priporočam vsakomur."

Mateja K.

''Vzrok za moje srečanje z Medejino jogo je bil boleč križ. Medeja me je z njenim vodenjem joge in njenim prijetnim glasom, navdušila. Na jogi se umirim, sprostim, na blazini sem sama s seboj in mojim telesom. Največji napredek sem opazila pri moji drži telesa, ki je bolj vzravnana, vrat podaljšan, rami odprti, bolečine v križu so odpravljene. V stresnih situacijah v službi, se večkrat zavem, da začnem globoko dihati in umirjati telo kot na uri joge z Medejo. Zmaga za življenje!''

Nastja V.

''Želja po jogi je v meni tlela že kar nekaj časa. Toda vsako leto sem našla dobro opravičilo, seveda za sebe, da pa letos res ne morem se pridružiti, toda naslednje leto bo  vse drugače... Danes sem tu, pri jogi z Medejo. Vesela  in pomirjena sem, da sem naredila ta "majhen korak", ki mi prinaša prav vsak teden nova spoznanja o sebi, svojem telesu in mojem sprejemanju življenja. Joga za mene ni samo gibčno telo, usklajeni gibi in urica, ki jo preživiš v pozitivni družbi. Je mnogo, mnogo več. Medeja, tvoj način vodenja skozi asane, ki pripelje do zaključne sprostitve, je meni pisan na kožo. Poslušam te, poizkušam ti slediti po svojih zmožnostih in za konec - super zaključek s  tvojimi preprostimi besedami, ki se me vsakokrat znova globoko dotaknejo. HVALA TI!''

Silva B.

''Individualno. Iskreno. Do čarovnije pride, ko se na videz nepovezane vaje sčasoma povežejo v smiselno celoto. Zraven pa ves čas odlična glasba in drobne modrosti, ki pridejo kdo ve od kod :) Priporočam!''

Klemen R.

''Na jogi se popolnoma sprostim in pozabim na vse skrbi, ki se nabirajo v življenju. Medeja odlično izpelje vsako uro joge, po njej se počutim zelo umirjeno in zadovoljno.''

Tjaša Ž.

Lokacija in urnik

POSTOJNA

Jogiji v Postojni jogiramo na naslovu:
Kazarje 3

PONEDELJEK ob 19:00

ČETRTEK ob 19:15

ILIRSKA BISTRICA

Jogiji v Ilirski Bistrici jogiramo v:
Telovadnici Doma na Vidmu - Gregorčičeva cesta 2

TOREK ob 19:00

Vpis k jogi je mogoč celo leto, ne samo septembra. Se je pa zaradi omejenega števila mest na jogo potrebno predhodno prijaviti. Skupine se tekom leta oblikujejo, zato lahko pride do sprememb pri urniku.

Cenik

Prvi obisk = brezplačno
Karta za 10 obiskov po želji v 4 mesecih = 120€

Mesečna karta
1x tedensko (4 zaporedni obiski) = 40€
2x tedensko (8 zaporednih obiskov) = 60€

Tri mesečna karta
1x tedensko (12 zaporednih obiskov) = 110€
2x tedensko (24 zaporednih obiskov) = 160€

 

Cenik velja od 20.8.2018. Vse cene so v evrih. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

E-priročniki