Blog

27. 12. 2021
Joga za menstrualne bolečine [video]

Joga za lajšanje menstrualnih bolečin bo z 18 minutno prakso delovala na delih telesa, ki so med menstruacijo najbolj prizadeti - trebuh, spodnji del hrbta in boki.

Preberi več
20. 12. 2021
Joga za sprostitev [video]

Joga za sprostitev (20 minut) bo naredila točno to - sprostila. Za nekaj trenutkov te bo premaknila iz podivjanosti v umiritev. Joga te popelje bližje koristim in spremembam, po katerih telo kliče.

Preberi več
13. 12. 2021
Joga za vrat in ramena [video]

Joga za vrat in ramena (20 minut), bo popravila tvojo držo, zmehčala vrat, razbremenila. Vzemi si nekaj trenutkov zase, pritisni gumb za pavzo, premešaj telesne sokove in sprosti telo in duha.

Preberi več
8. 12. 2021
Joga za razbremenitev hrbtenice [video]

Joga za razbremenitev hrbtenice (24 minut) bo sprostila hrbet. Z razbremenitvijo hrbtenice lajšamo bolečine, sproščamo obremenjena tkiva.

Preberi več
1. 12. 2021
Joga za ravnotežje [video]

Joga za ravnotežje (16 minut) bo prevetrila poznano in prebudila mišice, ki skrbijo za ravnotežje. Zlezi na blazino zadihaj in se poigraj. Vzemi si čas zase, za razteg in dih. Pridi nazaj k sebi.

Preberi več
15. 4. 2021
Joga za začetek dneva [video]

Joga za začetek dneva (20 minut) poskrbi za telo in ga pripravi na nov dan. Joga z za odtenek hitrejšim tempom je primerna za vsak del dneva, ki potrebuje razteg in dvig energije.

Preberi več
24. 2. 2021
Joga za hrbet in hrbtenico [video]

Joga za hrbet in hrbtenico (26 minut) bo poskrbela za področje od vratu do trtice, razbremenila bo celotno dolžino hrbtenice in sprostila hrbtne mišice. Hop hop, na blazino.

Preberi več
17. 2. 2021
Kako začeti z jogo

Kako utišati vse tiste misli, ki nam želijo dopovedati, da naše telo ni narejeno za jogo, da nismo gibčni, zen ali razsvetljeni? Ali moram v Indijo? Ali moram nehati jesti meso? Ne.

Preberi več
15. 2. 2021
Joga za spodnji del telesa [video]

Joga za spodnji del telesa (25 minut) se osredotoča na toge boke, uskladiščeno energijo v spodnjem delu telesa. Vzemi si nekaj minut, raztegni se in predihaj.

Preberi več
1 2 3 9
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram