Blog

15. 4. 2021
Joga za začetek dneva

Joga za začetek dneva (20 minut) poskrbi za telo in ga pripravi na nov dan. Joga z za odtenek hitrejšim tempom je primerna za vsak del dneva, ki potrebuje razteg in dvig energije. Zato hop na blazino!

Preberi več
24. 2. 2021
Joga za hrbet in hrbtenico [video]

Joga za hrbet in hrbtenico (26 minut) bo poskrbela za področje od vratu do trtice, razbremenila bo celotno dolžino hrbtenice in sprostila hrbtne mišice. Hop hop, na blazino.

Preberi več
17. 2. 2021
Kako začeti z jogo

Kako utišati vse tiste misli, ki nam želijo dopovedati, da naše telo ni narejeno za jogo, da nismo gibčni, zen ali razsvetljeni? Ali moram v Indijo? Ali moram nehati jesti meso? Ne.

Preberi več
15. 2. 2021
Joga za spodnji del telesa [video]

Joga za spodnji del telesa (25 minut) se osredotoča na toge boke, uskladiščeno energijo v spodnjem delu telesa. Vzemi si nekaj minut, raztegni se in predihaj.

Preberi več
11. 2. 2021
Joga za lajšanje tesnobnega počutja [video]

Joga za lajšanje tesnobnega počutja (27 minut) bo umirila misli, sprostila napeto telo, popravila dihalne vzorce in zbistrila glavo.

Preberi več
10. 2. 2021
Urdhva Mukha Svanasana

Urdhva Mukha Svanasana velja za tranzitno asano, vendar to ni. Problem takih položajev je, da ti lahko postanejo zgolj točke prehoda in tranzicije in ne nekaj vredno naše pozornosti in prisotnosti.

Preberi več
5. 2. 2021
Joga za boljšo držo [video]

Joga za boljšo držo (21 minut) bo popravila tvojo držo, poskrbela za stabilizacijske mišice ter razbremenila telo in duha. 21 minut joge za lajšanje bolečin, sproščanje zakrčenosti in šus endorfinov.

Preberi več
4. 2. 2021
Joga za pomiritev [video]

Joga za pomiritev (23 minut) bo telo vrnila v harmonično stanje sproščenosti in nenapetosti. Zmehčala bo pozornosti potrebna tkiva in umirila misli. Vzemi si nekaj trenutkov zase.

Preberi več
3. 2. 2021
Anjaneyasana

Nizek izpadni korak zagotavlja globok razteg fleksorjev kolka in kvadricepsov. Lahko ponudi tudi malenkosten zaklon, če trup z iztegnjenimi rokami nagnemo nazaj iz središčne osi.

Preberi več
1 2 3 8
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram