Akcija!

Pozdrav soncu

10,00  8,00 

S tem e-priročnikom boste spoznali vse položaje, ki sestavljajo pozdrav soncu, se naučili pravilnega diha in bili deležni vseh koristi, ki jih nudi joga.

E-priročnik je namenjen popolnim začetnikom, kot tudi tistim, ki ste se z jogo že spoznali.

Format: PDF
Število strani: 56
Število slik: 28 (+16 manjših)

Slike prikazanega priročnika so simbolične.

Kategorija:

Opis

Od prvega vdiha z rokami nad glavo pa vse do izdiha z rokami pred srcem, pozdrav soncu je enkratna vinyasa, s katero pozdravimo jogo v svoja življenja.

V e-priročniku sta predstavljeni dve različici Pozdrava soncu. Najprej tradicionalna verzija, z imeni asan v izvirniku, nato pa še poenostavljena verzija, kot jo vodim in učim na mojih urah joge. Obe različici sta opremljeni z opisom in fotografijo posamezne asane. Tako boste vedeli, kako se postaviti in čemu nameniti posebno pozornost. V e-priročniku najdete tudi priročen plonk listek z vsemi položaji pozdrava soncu na enem listu.

Čeprav je poudarek e-priročnika na praktičnem prikazu, so v njem predstavljene tudi vse koristi pozdrava soncu, krajši slovarček besed za lažje razumevanje ter nasveti in previdnosti pri izvajanju pozdrava soncu. Le tako bo vaša praksa joge varna, zdrava in koristna.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pozdrav soncu”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja