Individualna joga

Individualne ure joge, prilagojene potrebam in željam vadečega.

Kontakt

Individualna joga je oblika joge, pri kateri je število vadečih omejeno na maksimalno tri. Gre za izjemno prilagojeno in modificirano prakso, z osredotočanjem na potrebe in želje posameznega vadečega. Pri individualni jogi vadeči od prakse odnese največ, saj so ure individualno pripravljene in zasnovane po meri vadečega.

Za koga

Zate, ki si morda ne želiš joge v večji skupini. Zate, ki si želiš prilagojene vadbe, modificirane potrebam tvojega telesa. Zate, ki čutiš, da jogo potrebuješ in si je želiš.

Zakaj

Ker je individualna praksa joge poglobljena in narejena po meri vadečega, mu odpravlja bolečine in togost v fizičnem in psihičnem telesu.

Kako

Vadba je individualno pripravljena in sestavljena iz pranajam in asan, ki pomagajo vadečemu k boljšemu psihofizičnem počutju.

SI ŽELITE INDIVIDUALNE JOGE, PRILAGOJENE VAŠIM ŽELJAM IN POTREBAM?

Če želite k jogi pristopiti celostno in si izboljšati psihofizično kondicijo, me kontaktirajte. Pripravila bom individualno ponudbo, ki bo celostno prilagojena vam, vašemu telesu in potrebam. Joga lahko traja različno dolgo in je modificirana tako, da zaobjame tiste dele telesa in uma, ki jo najbolj potrebujejo. Pišite mi in pojdimo skupaj na pot k boljšemu zdravju in počutju.