Blog

15. 4. 2021
Joga za začetek dneva

Joga za začetek dneva (20 minut) poskrbi za telo in ga pripravi na nov dan. Joga z za odtenek hitrejšim tempom je primerna za vsak del dneva, ki potrebuje razteg in dvig energije. Zato hop na blazino!

Preberi več
3. 3. 2021
Zakaj so dnevi za počitek pomembni

Vem, da si bom v prihodnosti čestitala za vse počitke in tako ne bom jezna na 35-letnico, ki je danes jezna na 20-letnico, ki ni poslušala o pomembnosti krem z zaščitnim faktorjem.

Preberi več
24. 2. 2021
Joga za hrbet in hrbtenico [video]

Joga za hrbet in hrbtenico (26 minut) bo poskrbela za področje od vratu do trtice, razbremenila bo celotno dolžino hrbtenice in sprostila hrbtne mišice. Hop hop, na blazino.

Preberi več
22. 2. 2021
Kako živeti s tesnobo

Še vedno rada (za)jočem, še vedno se znam povleči vase, zardevati sto na uro ali se vsega bati. Razlika je ta, da tesnobo naslovim in počnem tisto, kar mi osmišlja življenje.

Preberi več
17. 2. 2021
Kako začeti z jogo

Kako utišati vse tiste misli, ki nam želijo dopovedati, da naše telo ni narejeno za jogo, da nismo gibčni, zen ali razsvetljeni? Ali moram v Indijo? Ali moram nehati jesti meso? Ne.

Preberi več
15. 2. 2021
Joga za spodnji del telesa [video]

Joga za spodnji del telesa (25 minut) se osredotoča na toge boke, uskladiščeno energijo v spodnjem delu telesa. Vzemi si nekaj minut, raztegni se in predihaj.

Preberi več
12. 2. 2021
Vračanje v prihodnost

Občutek vračanja v prihodnost je domač. Refleks, ki ga sproža samoohranitveni nagon. Vračamo se k predvidevanju in skakanju v prihodnost. Ker si želimo varnosti. In dolgega življenja.

Preberi več
11. 2. 2021
Joga za lajšanje tesnobnega počutja [video]

Joga za lajšanje tesnobnega počutja (27 minut) bo umirila misli, sprostila napeto telo, popravila dihalne vzorce in zbistrila glavo.

Preberi več
10. 2. 2021
Urdhva Mukha Svanasana

Urdhva Mukha Svanasana velja za tranzitno asano, vendar to ni. Problem takih položajev je, da ti lahko postanejo zgolj točke prehoda in tranzicije in ne nekaj vredno naše pozornosti in prisotnosti.

Preberi več
1 2 3 16
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram