Blog

5. 1. 2022
Tesnoba v covidu

Omejitve, cepivo, stiskanje zob. Stvari so določene. Tukaj se znajdem, vem, kaj moram, imam navodila in tako je življenje vsaj malo predvidljivo. Lahko me potipate, da sem ovca, ampak vemo, da vam bo zabrusila enako nazaj. Ti si ovca. Saj je vseeno.

Preberi več
27. 12. 2021
Joga za menstrualne bolečine [video]

Joga za lajšanje menstrualnih bolečin bo z 18 minutno prakso delovala na delih telesa, ki so med menstruacijo najbolj prizadeti - trebuh, spodnji del hrbta in boki.

Preberi več
20. 12. 2021
Joga za sprostitev [video]

Joga za sprostitev (20 minut) bo naredila točno to - sprostila. Za nekaj trenutkov te bo premaknila iz podivjanosti v umiritev. Joga te popelje bližje koristim in spremembam, po katerih telo kliče.

Preberi več
13. 12. 2021
Joga za vrat in ramena [video]

Joga za vrat in ramena (20 minut), bo popravila tvojo držo, zmehčala vrat, razbremenila. Vzemi si nekaj trenutkov zase, pritisni gumb za pavzo, premešaj telesne sokove in sprosti telo in duha.

Preberi več
8. 12. 2021
Joga za razbremenitev hrbtenice [video]

Joga za razbremenitev hrbtenice (24 minut) bo sprostila hrbet. Z razbremenitvijo hrbtenice lajšamo bolečine, sproščamo obremenjena tkiva.

Preberi več
1. 12. 2021
Joga za ravnotežje [video]

Joga za ravnotežje (16 minut) bo prevetrila poznano in prebudila mišice, ki skrbijo za ravnotežje. Zlezi na blazino zadihaj in se poigraj. Vzemi si čas zase, za razteg in dih. Pridi nazaj k sebi.

Preberi več
15. 4. 2021
Joga za začetek dneva [video]

Joga za začetek dneva (20 minut) poskrbi za telo in ga pripravi na nov dan. Joga z za odtenek hitrejšim tempom je primerna za vsak del dneva, ki potrebuje razteg in dvig energije.

Preberi več
3. 3. 2021
Zakaj so dnevi za počitek pomembni

Vem, da si bom v prihodnosti čestitala za vse počitke in tako ne bom jezna na 35-letnico, ki je danes jezna na 20-letnico, ki ni poslušala o pomembnosti krem z zaščitnim faktorjem.

Preberi več
24. 2. 2021
Joga za hrbet in hrbtenico [video]

Joga za hrbet in hrbtenico (26 minut) bo poskrbela za področje od vratu do trtice, razbremenila bo celotno dolžino hrbtenice in sprostila hrbtne mišice. Hop hop, na blazino.

Preberi več
1 2 3 16
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram